30nA کاربر فعال
وضعیت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 581 امتياز: 47405 تشکر کرده: 28 تشکر شده 25 بار در 21 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در:
شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 01:17:31 موضوع مطلب:
آموزش ساخت سایت و فروم کاملا رایگان
اگر شما هم از اوون دسته افرادی هستید که علاقه ی زیادی به داشتن وبلاگ و فروم هستید اما به دلیل خرج کردن پول این کار رو نمیکنید این تاپیک به درد شما میخوره....
آموزش ساخت وبلاگ حرفه ای
من خودم اصلا از بلاگفا / میهن بلاگ / پرشین بلاگ / کلوب / و... اصلا خوشم نمیاد چون فقط یک سری وبلاگ با پسوند های بلند ایجاد میکنید که بیشتراش خیلی دلچسب از آب در نمیاد اما این دو سایتی که معرفی میکنم بهترین مکان برای ساخت یک وبلاگ با کلاس است که امکانات زیر را دارد...
1.میتوانید تبلیغ سایت های دیگرو بذارین و پول بگیرید
2.تالار گفتمان مجزا دارید
3.بخشی برای گالری تصاویر دارید
4.میتوانبد بلوک های زیادی اضافه کنید
5.قالب های زیبا
6.پنل مدیریت جذاب و کارامد
و...
فقط کافیست به یکی از سایت های زیر برید و کارتونو شروع کنید...
من خودم این جا یک دونه ساختم و فقط یه مشکل داشتم اونم قالب انجمن بود که هر کار میکردم عوض نمیشد....
امکانات:
1.امکان افزودن ربات های مورد علاقه
2.امکان نسب پلاگین ها
3.اجرای پلاگین های آماده ی جالب
4.امکان انتخاب مدیر و کنترل راحت اعضا
و...
من خودم فقط ایرانی همین جارو پیدا کردم اگر شما جای دیگه ای سراغ دارین بگید
tik_tak مدیر تالار گفتمان
وضعیت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 7356 امتياز: 285252 تشکر کرده: 312 تشکر شده 460 بار در 323 پست
محل سكونت: Anzali
ارسال شده در:
شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 01:31:42 موضوع مطلب:
سينا ممنون
اگه شد يذره بيشتر توزيح بده _________________ وقتی یه آدم میگه: «هیشکی منو دوست نداره!» ...منظورش از «هیشکی»، «یک نفر» بیشتر نیست.... همون یه نفری که واسه اون آدم همه کسه...
من خودم این جا یک دونه ساختم و فقط یه مشکل داشتم اونم قالب انجمن بود که هر کار میکردم عوض نمیشد....
امکانات:
2.امکان نسب پلاگین ها
و...
موفق و دنباله دار باشید
منم عضو بودم خیلی باحال بود حتی میشد اواتار انتخاب کرد _________________
امکانات:
2.امکان نسب پلاگین ها
و...
موفق و دنباله دار باشید
منم عضو بودم خیلی باحال بود حتی میشد اواتار انتخاب کرد
تو این سایتم میشه نصب کرد.کسی دوست داره می تونه نصب کنه _________________ بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید.
tik_tak مدیر تالار گفتمان
وضعیت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 7356 امتياز: 285252 تشکر کرده: 312 تشکر شده 460 بار در 323 پست
محل سكونت: Anzali
ارسال شده در:
يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 22:34:57 موضوع مطلب:
salam sina jan mamnoon _________________ وقتی یه آدم میگه: «هیشکی منو دوست نداره!» ...منظورش از «هیشکی»، «یک نفر» بیشتر نیست.... همون یه نفری که واسه اون آدم همه کسه...